Muziek voor volwassenen
Nu op NH Radio:
Muziek voor volwassenen

Carlos Lens weet hoe we strakke billen krijgen

7 januari 2019 • Lunchroom

Nu het nieuwe jaar begonnen is gaan we weer massaal naar de sportschool. Opmerkelijke trend is dat veel vrouwen daar vooral hun billen trainen, want volle en gespierde billen zijn hip! Personal trainer Carlos Lens, die onder andere Linda de Mol traint, ging op zoek naar de mooiste billen van Nederland en schreef Het Billenboek.

In het boek staan foto’s van mensen met mooie grote billen, en interviews waarin ze vertellen wat ze voor die mooie bilpartij hebben moeten doen. Het zijn trouwens vooral vrouwen, want mannen zijn minder bezig met hun achterwerk.

Het mooiste verhaal vindt Carlos het verhaal over Loiza. “Zij is transgender, ik wist niet hoe dat proces ging om van jongen naar meisje te gaan.’’ Loiza vertelt in het boek uitgebreid over haar transitie en wat ze er allemaal voor heeft moeten doen. Carlos vertelt ook over vrouwen die via plastische chirurgie een groter achterwerk hebben gecreëerd. In het interview legt hij onder andere uit wat een Brazilian buttlift is.

Ben je benieuwd naar zijn tips? Luister het hele interview hier terug:

Deel dit artikel

Een fragment van Lunchroom

Iedere werkdag tussen 12:00 en 15:00 uur het laatste nieuws, reportages van verslaggevers op locatie, een actuele gast in de studio, het weer met Jan Visser, de Rijdende Reporter en Bernd de Boer peilt de mening van Noord-Hollanders over actuele zaken in De Peiling. Presentatie: Patricia Nagelkerke.

Meer van Lunchroom