NH Radio Muziekmix
Nu op NH Radio:
NH Radio Muziekmix

Bob Fosko wil het niet alleen hebben over zijn ziekte

1 augustus 2019 • June tot Twaalf

Raggende man Bob Fosko oftewel Geert Timmers is voor de derde keer in korte tijd bij ons te gast, want als Fosko te gast is, gaat het ergens over. Vandaag ging het niet alleen over zijn ziekte, maar ook over muziek, koken en nieuwe projecten.

Een langetermijnplanning zit er voorlopig voor Bob Fosko niet in, maar zijn leven staat zeker niet stil. “Op korte termijn komen er heel veel leuke dingen aan”, vertelt hij bij June tot 12. “Het is alleen nog een beetje geheim!” June en Bob trekken samen al snel de conclusie dat je dingen niet moet uitstellen en maar gewoon moet doen. Iets waar hij goed in is.

Kookboek

Muziek is mijn grootste drijfveer”, vertelt Fosko. Maar naast muzikant staat hij ook graag in de keuken. Zijn elf favoriete gerechten worden elke woensdag door hem gemaakt en vervolgens door zijn kinderen (Jule & Ella) opgeschreven en gefotografeerd. “Van de elf hebben we er al vier gedaan. Gisteren hebben we het alleen op papier gezet en daarna ben ik uit eten gegaan want ik had mijn chemo”, zegt hij lachend.

Wil je het hele gesprek terugluisteren? klik dan hier.

Deel dit artikel

Een fragment van June tot Twaalf

June Hoogcarspel laat de verhalen horen van de Noord-Hollander. Ze helpt waar ze kan. En ze heeft boeiende studiogasten waarmee je heerlijk de ochtend doorkomt.

Meer van June tot Twaalf