NH Radio Muziekmix
Nu op NH Radio:
NH Radio Muziekmix

Bikini vs badpak. Wie gaat er winnen?

4 juni 2020 • Hi-Ha-Hilarius

We mogen weer op vakantie! Liefst niet te ver, maar gelukkig wordt er ook dit jaar een mooie zomer verwacht in Europa. Tijd dus voor een nieuwe bad-outfit. Voor de mannen is er niet gek veel keus, bij de dames is het dit jaar verrassend spannend wie er gaat winnen: de bikini of het badpak?

Bikini’s, tankini’s, monokini’s, badpakken, voorgevormd, met of zonder beugel, corrigerend…. alles is in 2020 mogelijk als we de mode-experts mogen geloven. Toch kopen de meeste dames nog steeds ‘the good old’ bikini. Echter dit jaar op de voet gevolgd door het badpak. Beiden hebben een flinke geschiedenis. De badpak was er als eerste, maar de bikini nam opeens deze plek in. Wat gaan we zien op Zandvoort en Bloemendaal dit jaar? Luister hieronder naar Beatriz Mora van der Voort van Betty’s Boops Lingerie in Amsterdam. 

NH Radio - Hi-Ha-Hilarius
Bikini vs badpak. Wie wint er?
NH Radio - Hi-Ha-HilariusBikini vs badpak. Wie wint er?
Deel dit artikel

Een fragment van Hi-Ha-Hilarius

Elke maandag tot en met donderdag gaat Sjoerd Hilarius op zoek naar de meest spraakmakende, lachwekkende verhalen en maakt daar prachtige reportages van. Hi-Ha-Hilarius is een vaste rubriek van Spitstijd met Aart en Barbara.

Meer van Hi-Ha-Hilarius