Keur in de Middag
Nu op NH Radio:
Keur in de Middag

Bijna goud voor nieuw album Tino Martin!

13 oktober 2020 • June tot Twaalf

Zijn fans hebben even moeten wachten maar, twee jaar na zijn laatste album, is er nu een nieuwe plaat van Tino Martin (36) genaamd: ‘Voor iedereen’.

De titel doet het al vermoeden, het nieuwe album is voor iedereen: “Ik heb een hartstikke breed publiek, dat is zo ontzettend gaaf. Ik krijg filmpjes van jonge kinderen die alles mee kunnen zingen en aan de andere kant houdt ook iedereen van 18 tot 80 en lekker in de kroeg zit van mijn muziek! Er komen zelfs tieners op de scooter naar concerten. Dan denk ik, wat zien ze in me, ik ben niet echt een ‘Justin Bieber-type!’”, grapt Tino Martin. 

Voor zijn nieuwe album kreeg Tino hulp van een grote groep liedjesschrijvers. “We zijn met zo’n vijfendertig sing- en songwriters dagenlang aan het schrijven geweest in een writerscamp. Daar zijn uiteindelijk zeventien liedjes uitgekomen. We hebben er kei- en keihard aan gewerkt en het gaat nu als een tierelier. De plaat is al bijna goud!”

Het hele album is nu te koop of te beluisteren via spotify. Er staan 15 nieuwe nummers op waarbij ook gelijk een videoclip is gemaakt!

NH Radio - June tot Twaalf
Tino Martin over ‘Voor iedereen’
NH Radio - June tot TwaalfTino Martin over ‘Voor iedereen’
Te gast: Tino Martin
Deel dit artikel

Een fragment van June tot Twaalf

June Hoogcarspel laat de verhalen horen van de Noord-Hollander. Ze helpt waar ze kan. En ze heeft boeiende studiogasten waarmee je heerlijk de ochtend doorkomt.

Meer van June tot Twaalf