June Tot Twaalf
Nu op NH Radio:
June Tot Twaalf

Recept voor een vrolijk weekend: foto’s kijken

11 september 2020

Als je vrolijk het weekend in wil gaan, dan moet je even kijken naar de foto’s van de finalisten van de Comedy Wildlife Photography Awards. Je vindt er het portret van een glimlachende vis, een prachtige fotobom van een giraf en een foto van iets wat lijkt op een intens gesprek tussen een vos en een muis. De jury van de wedstrijd is onder de indruk van het aantal inzendingen, maar vooral van de hoge kwaliteit. 

View this post on Instagram

⭐ COMPETITION TIME!!! ⭐ We're giving you another chance to WIN one of our hilarious 2020 calendars! All you have to do is think of the funniest caption for this photo by @vladopirsa (which won the @spectrumlab Creatures In The Air Award), for your chance to WIN! *T&Cs apply (See our website for details). Ends 11th December 2019 at 23:59 GMT. #CWPA #CWPA2019 #2019CWPA #CaptionCompetition #competition #CaptionThis #prize #prizes #win #winner #2020Calendar #calendar #bird #BeeEater #Croatia

A post shared by Comedy Wildlife Photo Awards (@comedywildlifephoto) on

 

Iedere werkdag om 14.05 uur bespreken Sjoerd Hilarius en Patricia Nagelkerke in Lunchroom het meest bizarre, gekke nieuws van de dag.

Deel dit artikel