De Ontbijttafel
Nu op NH Radio:
De Ontbijttafel

30 oktober, 6 & 26 november – ITALive

25 oktober 2020 • De Agenda

ITALive: live theater, gewoon bij iedereen thuis. De komende tijd zijn livestreams te zien van drie publieksfavorieten: Medea op 30 oktober, Wie heeft mijn vader vermoord op 6 november en De stille kracht op 26 november.

Via de livestream maak je mee wat er op dat moment live op het podium aan het Leidseplein gespeeld wordt. En niet alleen nu. ITALive ‘is here to stay’ en zal deel blijven uitmaken van ons aanbod. Hiermee breiden wij ons aanbod uit en brengen wij de producties vanaf onze podia naar de hele wereld. De live gestreamde voorstellingen worden namelijk ondertiteld in het Engels.

30 oktober – Is Medea de populairste van alle Griekse tragedies? Ze is in elk geval de huiveringwekkendste. Simon Stone vermengt het stuk van Euripides met de waargebeurde geschiedenis van Debora Green, een Amerikaanse vrouw die in de jaren ’90 haar kinderen doodde.

6 november – Ivo van Hove bewerkte Wie heeft mijn vader vermoord van literaire sensatie Édouard Louis. Van Hove maakte van het zeer uitgesproken boek een monoloog, speciaal voor Hans Kesting.

26 november – De stille kracht, een meeslepend verhaal, naar het boek van Louis Couperus, over de misverstanden en het onbegrip tussen culturen, en ook tussen naaste familieleden. De ondergang van Otto van Oudijck maakt ons pijnlijk bewust van de onmogelijkheid om de ander volledig te doorgronden.

Meer informatie of tickets? Kijk op: www.ita.nl

Zelf nog een leuke uittip? Zin in een uitstapje dit weekend? Bel tijdens de uitzending naar 088-8505152, spreek een voicemail in op 088-8505707 of mail [email protected].

NH Radio - De Agenda
Wouter van Ransbeek over de streams van het ITA
NH Radio - De AgendaWouter van Ransbeek over de streams van het ITA
Deel dit artikel

Een fragment van De Agenda

Zin in een uitstapje dit weekend? Heb je zelf een uittip? Bel tijdens de uitzending naar 088-8505152, of spreek de voicemail in op 088-8505707. Contact: [email protected].

Meer van De Agenda