NH Radio Muziekmix
————–
Fijne kerstdagen!:
Samen met NH Radio

30 & 31 december – ‘Obligatiebollen’ in het Bakkerijmuseum

27 december 2020 • De Agenda

Op woensdag 30 en donderdag 31 december gaat het Bakkerijmuseum ‘obligatiebollen’ verkopen. Dit zijn de oliebollen zoals u van ons gewend bent, maar waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan de verbouwing.

Dat de oliebollen dit jaar deze ludieke naam hebben gekregen, komt door de obligatie actie die het Bakkerijmuseum deze maand is gestart. Middels deze actie kan iedereen meebouwen aan het lekkerste museum door het aanschaffen van een obligatie. Daarnaast bestaat er ook de mogelijkheid om een deegroller met je naam erin gegrafeerd te adopteren of een tegeltje aan de wand in de nieuwe koffieruimte van het museum.

En om deze actie wat extra onder de aandacht te brengen, heten onze oliebollen dit jaar ‘obligatiebollen’. Wanneer u zo’n lekkere obligatiebol eet, bouwt u dus ook een stukje mee. Op het pand aan Nieuwstraat 6 zullen op woensdag 30 en donderdag 31 december de obligatiebollen te verkrijgen zijn. Heerlijk vers voor u gebakken naar een recept van 350 jaar oud! Neem nog eens een kijkje in dit pand, want vanaf 4 januari zal de verbouwing van start gaan en moet het museum tijdelijk haar deuren sluiten. We houden u daarvan op de hoogte, want we zien er nu al naar uit u in ons vernieuwde museum te mogen begroeten.

Eerst gaan we nog druk aan de slag om de obligatiebollen voor u te maken en wensen u alle goeds voor het nieuwe jaar! Meer informatie? Kijk op: www.deoudebakkerij.nl

Zelf nog een leuke uittip? Zin in een uitstapje dit weekend? Bel tijdens de uitzending naar 088-8505152, spreek een voicemail in op 088-8505707 of mail [email protected].

Deel dit artikel

Een fragment van De Agenda

Zin in een uitstapje dit weekend? Heb je zelf een uittip? Bel tijdens de uitzending naar 088-8505152, of spreek de voicemail in op 088-8505707. Contact: [email protected].

Meer van De Agenda