NH Radio Muziekmix
Nu op NH Radio:
NH Radio Muziekmix

29 oktober – Klankconcert tegen Coronastress

24 oktober 2020 • De Agenda

Donderdag 29 oktober is er weer een klankconcert van Ruth Pos & Karin de Bie in de Bullekerk. Dit concert wordt tweemaal gegeven, beide keren voor maximaal 30 bezoekers. De klankconcerten van Ruth Pos zijn een probaat middel tegen coronastress. Het is een uitermate geschikte manier om spanningen los te laten, gedachten te stoppen of te verminderen. De instrumenten – gongs, klankschalen, hang- en handpans, bellen, ratels en sjamanendrums – helpen hierbij. 

Elke klank heeft zijn eigen trilling en dus weer een eigen effect op je lichaam. Hierdoor kan er een zelfhelend effect optreden. Klanken kunnen blokkades opheffen, spanningen verminderen en brengen je in een diepe ontspanning. Ze masseren je lichaam als het ware. Maar ze kunnen je lichaam ook stimuleren om jezelf te helen, je chakra’s te openen. Bij een klankconcert mag je liggen of zitten. Je kunt er zo ontspannen van raken dat je helemaal van de wereld lijkt te zijn. Neem zelf een matrasje, dekentje, slaapzak of kussentje mee. Meer informatie of tickets? Kijk op: www.bullekerk.nl.

Zelf nog een leuke uittip? Zin in een uitstapje dit weekend? Bel tijdens de uitzending naar 088-8505152, spreek een voicemail in op 088-8505707 of mail [email protected].

NH Radio - De Agenda
Niels Busch over het Klankconcert tegen Coronastress
NH Radio - De AgendaNiels Busch over het Klankconcert tegen Coronastress
Te gast: Niels Busch
Deel dit artikel

Een fragment van De Agenda

Zin in een uitstapje dit weekend? Heb je zelf een uittip? Bel tijdens de uitzending naar 088-8505152, of spreek de voicemail in op 088-8505707. Contact: [email protected].

Meer van De Agenda