De Keuze van Cor
Nu op NH Radio:
De Keuze van Cor

29 november – De Duivel Ligt Altijd Op De Loer

22 november 2020 • De Agenda

Op zondag 29 november om 15:00 uur staat de voorstelling ‘De Duivel Ligt Altijd Op De Loer’ op het programma in poppodium Duycker. Deze voorstelling trakteert het publiek op 45 jaar rock ‘n roll geschiedenis door de ogen van muziekjournalist en schrijver Harry de Jong.

De Jong had vele bijzondere ontmoetingen met de grootste rockgoden der aarde. Mick Jagger gaf tijdens deze ontmoeting aan hem toe dat hij zijn gewone leven na een tour nauwelijks weer kon oppakken. Timothy B. Schmidt van de Eagles vertelde hem dat hij eigenlijk een gewone huisvader is die wakker ligt van zorgen om zijn kinderen en Johnny Cash zei vlak voor zijn dood tegen hem; “ik wil graag nog een tijd blijven leven, want er is zoveel dat ik nog moet doen.”

Ontmoetingen werden openhartige gesprekken die Harry de Jong had met ongeveer 2000 artiesten. Overal kwam hij backstage, in hotelkamers of gewoon thuis op de bank. De voorstelling is opgezet in een panelgesprek. Willem de Vries verschijnt naast Harry de Jong als gedreven moderator op het podium om zoveel mogelijk over de ontmoetingen te weten te komen en de verhalen worden aangevuld door songs van singer-songwriter Ivo Poelsma. Meer informatie of tickets? Kijk op: www.duycker.nl

Zelf nog een leuke uittip? Zin in een uitstapje dit weekend? Bel tijdens de uitzending naar 088-8505152, spreek een voicemail in op 088-8505707 of mail [email protected].

NH Radio - De Agenda
29 november - De Duivel Ligt Altijd Op De Loer
NH Radio - De Agenda29 november - De Duivel Ligt Altijd Op De Loer
Te gast: Harry de Jong
Deel dit artikel

Een fragment van De Agenda

Zin in een uitstapje dit weekend? Heb je zelf een uittip? Bel tijdens de uitzending naar 088-8505152, of spreek de voicemail in op 088-8505707. Contact: [email protected].

Meer van De Agenda