NH Radio Muziekmix
————–
Fijne kerstdagen!:
Samen met NH Radio

25 oktober – Voorstelling ‘Het Laatste Kievitsei’

25 oktober 2020 • De Agenda

‘Het Laatste Kievitsei’ van Het Volk, is het derde deel van een trilogie over het Mannelijk Onvermogen. Werden in de eerste voorstellingen ‘Blauwdruk’ en ‘Kaaljakkers’ respectievelijk de onmacht tot samenwerken en het gebrek aan daadkracht centraal gesteld, in ‘Het laatste kievitsei’ ontstaan al snel de eerste haarscheurtjes in een bestaan dat eerst zo zeker leek.

De drie halfbroers Henk, Cor en Wim worden door de plotselinge dood van hun moeder meedogenloos op zichzelf teruggeworpen. Nieuwe visies en bespiegelingen zijn noodzakelijk om aan de grote leegte in hun leven het hoofd te bieden. Hun inzet is weliswaar optimaal, maar hun naïeve toekomstvisie en de trivialiteit van alledag dreigen hen beentje te lichten.

Op zondag 25 oktober speelt Trojka Toneel deze voorstelling, aanvang om 14.00 uur én 16.00 uur. In verband met de corona maatregelen wordt de voorstelling twee keer gespeeld. U wordt verzocht een mondkapje mee te nemen. Meer informatie of tickets reserveren? Mail naar: [email protected]

Tickets zijn € 17,- per stuk.

Zelf nog een leuke uittip? Zin in een uitstapje dit weekend? Bel tijdens de uitzending naar 088-8505152, spreek een voicemail in op 088-8505707 of mail [email protected].

NH Radio - De Agenda
Eugène Mennen over de voorstelling ‘Het Laatste Kievitsei’
NH Radio - De AgendaEugène Mennen over de voorstelling ‘Het Laatste Kievitsei’
Te gast: Eugène Mennen
Plaats: Hilversum
Deel dit artikel

Een fragment van De Agenda

Zin in een uitstapje dit weekend? Heb je zelf een uittip? Bel tijdens de uitzending naar 088-8505152, of spreek de voicemail in op 088-8505707. Contact: [email protected].

Meer van De Agenda