NH Radio Muziekmix
Nu op NH Radio:
NH Radio Muziekmix

24 oktober t/m 22 november – Dwalen door verhalen

24 oktober 2020 • De Agenda

In De Ark is tot aan 22 november een bijzondere tentoonstelling te zien van kunstwerken, die gemaakt zijn voor het boek ‘Dwalen door verhalen’. Dat boek is een handvat om in gesprek te raken met mensen met dementie.

Het boek bestaat uit een veertiental kleurige werken in gemengde techniek, die alledaagse gebeurtenissen verbeelden: opstaan, ochtendtoilet, eten, bezoek. Aan de hand van die platen en de vragen die erbij staan kunnen mensen in gesprek gaan over vroeger en over nu met familie of vrienden die vergeetachtig worden. De kunstwerken en de ervaringen worden ook verbonden met Bijbelverhalen, zodat er ook een levensbeschouwelijk of pastoraal element in de gesprekken kan ontstaan.

In de viering van zondag 25 oktober zal Hadewey, de schrijfster, aanwezig zijn en iets over het boek vertellen in de viering in de Ark, die om 10.30 uur begint. Helaas kunnen er door de coronamaatregelen maar 30 mensen aanwezig zijn in de viering, maar via de website www.pghoofddorp.nl is de viering via internet te volgen of later terug te zien.

De Ark is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 12 uur. Je kunt er dan ook terecht voor een kopje koffie of een praatje. En wie wil kan even in De Ark kijken. Alles uiteraard coronaproof. Voorlopig mogen er drie bezoekers tegelijk naar binnen. De Ark ligt aan Muiderbos 36 in Hoofddorp-Overbos.

Zelf nog een leuke uittip? Zin in een uitstapje dit weekend? Bel tijdens de uitzending naar 088-8505152, spreek een voicemail in op 088-8505707 of mail [email protected].

NH Radio - De Agenda
24 oktober t/m 22 november - Dwalen door verhalen
NH Radio - De Agenda24 oktober t/m 22 november - Dwalen door verhalen
Deel dit artikel

Een fragment van De Agenda

Zin in een uitstapje dit weekend? Heb je zelf een uittip? Bel tijdens de uitzending naar 088-8505152, of spreek de voicemail in op 088-8505707. Contact: [email protected].

Meer van De Agenda