NH Radio Muziekmix
————–
Fijne kerstdagen!:
Samen met NH Radio

21 december t/m 3 januari – Museum BroekerVeiling open tijdens Kerstvakantie

25 december 2020 • De Agenda

Op 15 december moest Museum BroekerVeiling door de verscherpte coronamaatregelen haar deuren sluiten. Toch wordt iedereen uitgenodigd het museum te bezoeken. Men kan vanaf nu online naar binnen bij het museum.

Via de website van het museum kan men virtueel door het museum ‘lopen’ en verschillende exposities bekijken. Ook is er op verschillende plaatsen extra informatie te vinden, door middel van beeld- en geluidsfragmenten. Deze manier van online bezoek wordt al door meer musea aangeboden en is een groot succes in dit coronatijdperk. Zo kan iedereen veilig vanuit hun luie stoel op bezoek naar musea in de hele wereld. Ook Museum BroekerVeiling is op deze manier toegankelijk voor bezoekers uit binnen- en buitenland.

 Meer informatie? Kijk op: www.broekerveiling.nl

Zelf nog een leuke uittip? Zin in een uitstapje dit weekend? Bel tijdens de uitzending naar 088-8505152, spreek een voicemail in op 088-8505707 of mail [email protected].

Te gast: Anniek Bakker
Deel dit artikel

Een fragment van De Agenda

Zin in een uitstapje dit weekend? Heb je zelf een uittip? Bel tijdens de uitzending naar 088-8505152, of spreek de voicemail in op 088-8505707. Contact: [email protected].

Meer van De Agenda