Lunchroom
Nu op NH Radio:
Lunchroom

20 september – Truly Rural in Kunstfort Vijfhuizen

19 september 2020 • De Agenda

Op 20 september gaat het herfstprogramma van Kunstfort bij Vijfhuizen officieel van start met een performance van Eoghan Ryan.

In Truly Rural staat het platteland centraal: gemeengoed dat door de mens onderworpen wordt aan de tegenstrijdige krachten van verafgoding enerzijds, en exploitatie anderzijds. Vijf dansers voeren de opzwepende performance uit op het schiereiland van Kunstfort bij Vijfhuizen – op het gras rondom de fortgracht en het fortgebouw, met op de achtergrond het indrukwekkende inundatiegebied. Het meesterschap dat het Nederlands watervernuft uitoefent over het platte, kale landschap verraadt de gecompliceerde en vaak onevenwichtige aard van de relatie tussen mens en natuur. Meer informatie of tickets? Kijk op: www.kunstfort.nl

Zelf nog een leuke uittip? Zin in een uitstapje dit weekend? Bel tijdens de uitzending naar 088-8505152, spreek een voicemail in op 088-8505707 of mail [email protected].

NH Radio - De Agenda
Zippora Elders over het Kunstfort Vijfhuizen
NH Radio - De AgendaZippora Elders over het Kunstfort Vijfhuizen
Te gast: Zippora Elders
Plaats: Vijfhuizen
Deel dit artikel

Een fragment van De Agenda

Zin in een uitstapje dit weekend? Heb je zelf een uittip? Bel tijdens de uitzending naar 088-8505152, of spreek de voicemail in op 088-8505707. Contact: [email protected].

Meer van De Agenda