NH Radio Muziekmix
Nu op NH Radio:
NH Radio Muziekmix

16 oktober – Popronde knalt neer in Hoofddorp!

4 oktober 2020 • De Agenda

Op vrijdag 16 oktober om 20:00 uur start de Popronde Poppodium Pre-party in Duycker. Dit wordt de eerste keer dat de Popronde, het grootste reizende festival van Nederland, Hoofddorp aandoet. Het avondvullende programma wordt ingevuld door de drie knallende ‘heavy’ acts Mountain Eye, Minor Citizen en The Peterlees.

De alternative metalband Mountain Eye draait op uitersten. Wat resulteert in liveshows waarin de rauwe energie centraal staat die metal zo uniek maakt. De driekoppige rock-machine Minor Citizen slingert catchy songs met een vlijmscherp randje het publiek in en van de The Peterlees verwachten we dikke punkrock met vleug hardcore en mega veel energie. Meer informatie of tickets? Kijk op zijn verkrijgbaar via www.duycker.nl

Zelf nog een leuke uittip? Zin in een uitstapje dit weekend? Bel tijdens de uitzending naar 088-8505152, spreek een voicemail in op 088-8505707 of mail [email protected].

NH Radio - De Agenda
Kay Koopmans over de popronde Hoofddorp
NH Radio - De AgendaKay Koopmans over de popronde Hoofddorp
Te gast: Kay Koopmans
Plaats: Hoofddorp
Deel dit artikel

Een fragment van De Agenda

Zin in een uitstapje dit weekend? Heb je zelf een uittip? Bel tijdens de uitzending naar 088-8505152, of spreek de voicemail in op 088-8505707. Contact: [email protected].

Meer van De Agenda