De Ontbijttafel
Nu op NH Radio:
De Ontbijttafel

14 & 15 november – Dance Connects Company

1 november 2020 • De Agenda

LIVE / HUMAN CONDITIONS is de nieuwe performance van het all-ages dansgezelschap Dance Connects Company, die wordt getoond op 14 en 15 november 2020 bij Dansmakers Amsterdam.

In een gevangen wereld die een kakofonie is geworden van meningen, ideeën, opvattingen, routines, die in toenemende mate vast lijkt te zitten, nodigt Dance Connects Company je uit om deel te nemen aan een performance waarin hedendaagse waarnemingen van binnenuit ervaren worden. Een onderzoek naar de structuren in onze samenleving en de staat van de mens in tijden van afstand. Waar komen we elkaar nog tegen? En hoeveel ruimte gunnen we elkaar?

Per performance zijn er 20 bezoekers welkom. De performance zal plaatsvinden op een locatie waar voldoende ruimte is om op 1,5 meter van elkaar te blijven. Het dansgezelschap volgt de richtlijnen van RIVM, waarin contact tussen dansers is toegestaan.

Tickets zijn enkel verkrijgbaar in voorverkoop op www.danceconnectscompany.nl  

Zelf nog een leuke uittip? Zin in een uitstapje dit weekend? Bel tijdens de uitzending naar 088-8505152, spreek een voicemail in op 088-8505707 of mail [email protected].

NH Radio - De Agenda
Floortje Rous over het Dance Connects Company
NH Radio - De AgendaFloortje Rous over het Dance Connects Company
Te gast: Floortje Rous
Deel dit artikel

Een fragment van De Agenda

Zin in een uitstapje dit weekend? Heb je zelf een uittip? Bel tijdens de uitzending naar 088-8505152, of spreek de voicemail in op 088-8505707. Contact: [email protected].

Meer van De Agenda