De Ontbijttafel
————–
Fijne kerstdagen!:
Samen met NH Radio

12 t/m 22 oktober – Warming Up Festival

10 oktober 2020 • De Agenda

Sinds de mensheid het grootste deel van haar lichaamshaar verloor, zijn we constant op zoek naar warmte. In kleding. In huizen. In houtvuur en CV-installaties. Inmiddels zijn we zo goed geworden in het opwekken van warmte dat we honderd keer meer energie verbruiken dan de eerste mensen nodig hadden. De aarde ligt aan onze voeten. Collectief Walden creëert een nieuwe cultus waarbij er continu warmte wordt opgewekt en afgegeven aan de atmosfeer. Een ritueel ter aanroeping van de God van het Warmteverlies, die ons moet bevrijden van de overtolligheid.

Samen met genodigde sprekers (auteurs, onderzoekers, kunstenaars: worden later aangekondigd), eten van Heet Brood en muziek van Ed Bahonie presenteert Collectief Walden de bouwstenen die we nodig hebben om tot in de eeuwigheid houdbaar te blijven, als soort en als planeet. Kunnen de bouwmeesters uit de middeleeuwen, die vol toewijding aan een kathedraal begonnen die ze nooit af zouden zien, ons nog iets leren over wat ons te doen staat? Meer informatie of tickets? Kijk op: www.tolhuistuin.nl

Zelf nog een leuke uittip? Zin in een uitstapje dit weekend? Bel tijdens de uitzending naar 088-8505152, spreek een voicemail in op 088-8505707 of mail [email protected].

NH Radio - De Agenda
Thomas Lamers over het Warming Up Festival
NH Radio - De AgendaThomas Lamers over het Warming Up Festival
Te gast: Thomas Lamers
Deel dit artikel

Een fragment van De Agenda

Zin in een uitstapje dit weekend? Heb je zelf een uittip? Bel tijdens de uitzending naar 088-8505152, of spreek de voicemail in op 088-8505707. Contact: [email protected].

Meer van De Agenda