NH Radio Muziekmix
Nu op NH Radio:
NH Radio Muziekmix

12 t/m 16 oktober – Heksen Herfstvakantie in Kasteel Radboud Medemblik

4 oktober 2020 • De Agenda

De herfstvakantie staat in het teken van Heksen in Kasteel Radboud! Van 12 tot en met 16 oktober is er van alles te doen in een gezellig en griezelig versierd kasteel. Met een Uilenworkshop en drie knutselmiddagen zit jouw vakantie wel goed! Tijdens de herfstvakantie is Kasteel Radboud de hele week open.

Dinsdag 13 en donderdag 15 oktober komt een valkenier van Birdlive weer zijn populaire Uilenworkshop geven. Ontmoet deze prachtige dieren in de Ridderzaal en leer alles over hun gewoonten. De Uilenworkshop is altijd erg populair, dus wees er snel bij, het aantal plaatsen is beperkt!

Op maandag, woensdag en vrijdag kun je komen knutselen in het museum. Het thema sluit aan op de nieuwe tentoonstelling ‘Heksen!?’ die vanaf 3 oktober te zien is. Heksenknutselen is inbegrepen bij het museumbezoek. Meer informatie of tickets? Kijk op www.kasteelradboud.nl

Zelf nog een leuke uittip? Zin in een uitstapje dit weekend? Bel tijdens de uitzending naar 088-8505152, spreek een voicemail in op 088-8505707 of mail [email protected].

NH Radio - De Agenda
Madeleine Vliegenthart over herfstvakantie bij Kasteel Radboud
NH Radio - De AgendaMadeleine Vliegenthart over herfstvakantie bij Kasteel Radboud
Plaats: Medemblik
Deel dit artikel

Een fragment van De Agenda

Zin in een uitstapje dit weekend? Heb je zelf een uittip? Bel tijdens de uitzending naar 088-8505152, of spreek de voicemail in op 088-8505707. Contact: [email protected].

Meer van De Agenda