NH Radio Muziekmix
————–
Fijne kerstdagen!:
Samen met NH Radio

11 oktober – Onlinevertoning The Vaccine

11 oktober 2020 • De Agenda

Zondag 11 oktober om 20:00 uur vertoont De Balie The Vaccine – who should get it first?, een korte documentaire over een sociaal experiment. De wereldwijde zoektocht naar een COVID-19-vaccin is volop bezig, maar hoe verdelen we de eerste doses? In deze documentaire volgt de kijker negen mensen, uiteenlopend in leeftijd, woonplaats, beroep en levensovertuiging. En er zijn slechts drie vaccins beschikbaar. Welke drie deelnemers krijgen een shot? Spelregel: de deelnemers moeten consensus bereiken over hun keuze. Doen ze dat niet, dan worden alle vaccins vernietigd.

The Vaccine werd georganiseerd en gemaakt door de Hongaarse theater- en filmmaker Árpád Schilling en het Forum on European Culture Festival. Meer informatie? Kijk op: www.debalie.nl

Zelf nog een leuke uittip? Zin in een uitstapje dit weekend? Bel tijdens de uitzending naar 088-8505152, spreek een voicemail in op 088-8505707 of mail [email protected].

NH Radio - De Agenda
Merlijn Geurts over vertoning The Vaccine
NH Radio - De AgendaMerlijn Geurts over vertoning The Vaccine
Te gast: Merlijn Geurts
Plaats: Amsterdam
Deel dit artikel

Een fragment van De Agenda

Zin in een uitstapje dit weekend? Heb je zelf een uittip? Bel tijdens de uitzending naar 088-8505152, of spreek de voicemail in op 088-8505707. Contact: [email protected].

Meer van De Agenda