NH Radio Muziekmix
————–
Fijne kerstdagen!:
Samen met NH Radio

10 t/m 18 oktober – Fotoserie ‘Liefde is van iedereen’ bij Expoost

11 oktober 2020 • De Agenda

‘Liefde is van iedereen’ is het thema van de jaarlijkse regenboogviering tijdens de West-Friese Regenboogweek van 10 t/m 18 oktober. Liefde, een veel besproken woord, maar wat betekent het als we zeggen ‘Liefde is van iedereen’? Dat houdt in dat liefde meer wordt als je ervan deelt en kunt ontvangen. Die gegeven en ontvangen liefde is van iedereen!

Fotograaf Kenneth Stamp maakte vorig jaar een serie portretten van LHBTI-ers, met als fraai decor de museumboerderij te Hoogwoud. De laatste bewoner van de stolpboerderij, Adriaan Donker . was een veelzijdig West-Fries met een brede interesse in kunst en cultuur. Iedereen was welkom op de boerderij. Leeftijd, afkomst en geaardheid waren ondergeschikt, belangrijker was wie men was. Voor Adriaan was iedereen gelijk. Geïnspireerd op de levensvisie van Adriaan Volker en de landelijke locatie waar hij zijn veelzijdige leven geleefd heeft, maakte Kenneth Stamp een fotoserie waarin liefde en waardering voor de medemens centraal staat, met een knipoog naar het landelijke leven. Een groot deel van deze fotoserie is nu een week te zien bij Expoost. Meer informatie of tickets? Kijk op: www.hoornkunstencultuur.nl

Zelf nog een leuke uittip? Zin in een uitstapje dit weekend? Bel tijdens de uitzending naar 088-8505152, spreek een voicemail in op 088-8505707 of mail [email protected].

NH Radio - De Agenda
Joke van der Meij over Expoost
NH Radio - De AgendaJoke van der Meij over Expoost
Deel dit artikel

Een fragment van De Agenda

Zin in een uitstapje dit weekend? Heb je zelf een uittip? Bel tijdens de uitzending naar 088-8505152, of spreek de voicemail in op 088-8505707. Contact: [email protected].

Meer van De Agenda