NH Radio Muziekmix
Nu op NH Radio:
NH Radio Muziekmix

10 oktober – ‘Niet de vaders’

10 oktober 2020 • De Agenda

Minou Bosua (voorheen van cabaret duo De Bloeiende Maagden) onderzoekt samen met acteur Eelco Smits (voorheen van Internationaal Theater Amsterdam) de rol van de vader in hun gezin. Samen hebben zij een zoon. Eelco is de biologische vader, maar voedt het kind niet op, Minou is niet de biologische moeder maar wel de (op)voeder van hun zoon.

In ‘Niet de vaders’ bevragen ze op humoristische en tegelijkertijd soms verlegen wijze wat ‘vaderschap’ dan eigenlijk is of zou kunnen zijn, binnen deze samengestelde gezinsstructuur. De traditionele rollen en patronen worden hartstochtelijk doorgespit en omgewoeld. Welke familie zijn we aan het worden en wat nemen we mee van onze eigen opvoeding? Een creatieve botsing van twee levens die elkaar nog niet eerder ontmoetten dan aan de vooravond van de geboorte van hun zoon. De voorstelling wordt muzikaal omlijst door een uniek en voor deze gelegenheid speciaal samengesteld Brabants homomannenkoor.

10 oktober om 19:30 uur in Theater De Vest in Alkmaar. Meer informatie of tickets? Kijk op: www.theaterdevest.nl

Zelf nog een leuke uittip? Zin in een uitstapje dit weekend? Bel tijdens de uitzending naar 088-8505152, spreek een voicemail in op 088-8505707 of mail [email protected].

NH Radio - De Agenda
Minou Bosua over 'Niet de vaders'
NH Radio - De AgendaMinou Bosua over 'Niet de vaders'
Te gast: Minou Bosua
Deel dit artikel

Een fragment van De Agenda

Zin in een uitstapje dit weekend? Heb je zelf een uittip? Bel tijdens de uitzending naar 088-8505152, of spreek de voicemail in op 088-8505707. Contact: [email protected].

Meer van De Agenda